top of page
Search
  • Writer's pictureValéria Tari

Csodálatos Elixír

Updated: Nov 1, 2021

Mitől olyan különleges ez az csodálatos Szent Elixír?





2008 óta foglalkozom önismerettel, és számtalan tudatra ható önismereti módszert elsajátítottam. Előszeretettel használom bármelyiket a mai napig, de ez a csodálatos elixír teljesen lenyűgözött és meggyőzött. Olyan varázslatot éltem meg általa, amilyet korábban még soha.



Ez egy "Csodaszer"


Holisztikus gyógyító, spirituális tanító

A spirituális ceremóniákon használt elixír egy összetett főzet, amely számtalan dél-amerikai növényt és gyógynövényt tartalmaz. Ezekből a növényekből előállított elixír a Maja és Olmék civilizációktól származó hagyományokon alapszik. A dél-amerikai törzsek fáradozásának, áldozatos munkájának és hagyományőrzésüknek köszönhetjük, hogy fennmaradt ez a csodálatos medicina.


Az amazóniai indiánok szent növényei ámulatba ejtik a világot. Dél-Amerika Amazonja a világ gyógyszertára is lehet, hiszen számtalan olyan fa és növény található itt, ami szinte minden betegségre megoldást nyújthat.





Miért Szent Elixír?

Az ókori dél-amerikai civilizációk évezredeken át használták a szakrális tulajdonságokkal bíró növényeket eredeti formájukban, hagyományokat őrző módon ünnepségeken, ceremóniákon és gyógyításhoz egyaránt. Az őslakosok a bölcsességüket és a gyógyító erejüket ezekből a növényekből nyerték, ugyanis a növények a saját szellemük mellett képes összekapcsolni minket Földanya szellemével is. A szertartásokon tehát a növény-, és Földanya energiáit, bölcsességét és szellemét mi is megtapasztalhatjuk. Segítségül hívhatjuk, hogy választ kaphassunk kérdéseinkre, és hogy gyógyítson minket.


A ceremoniális Szent Elixír egy sokdimenziós medicina. Gyógyító ereje hat az önszeretetünkre és tiszta tudatunkra. Megnyitja szívünket, és pszichedelikus hatások nélkül, gyengéden, lágyan mutatja meg a tudattalanban rejlő gátló programjainkat. Intenzív képvilágon, gondolatokon keresztül vezet el a mélységekbe. Megmutatja legmélyebben megbújó gyökérproblémáinkat, és segít feloldani hiedelmeinket. A tiszta szándék által-, és elvárások nélkül megélt szertartás hatalmas, életet pozitívan befolyásoló, sorsfordító áttörésekhez vezethet.



Az eufórikus állapot mellett elengedhetjük negatív érzelmeinket, és kapcsolódhatunk a tiszta szív energiájához. Ez valódi elixír és gyógyital, amit spirituális rituálékon alkalmazunk, hogy megtapasztaljuk az Univerzum végtelen, és feltétel nélküli szeretetét.


Szent Elixírt inni, egyet jelenthet a gyógyulással, kapcsolódással, és az inspiráció teremtésével. A rituálé közvetlen pozitív hatással lehet egyéni jólétünkre, valamint globális ökoszisztémánkra is.


Csodálatos érzéseken keresztül nyitja meg szívünket, amelynek eredménye egy békés, emelkedett, fizikai-, és szellemi állapot. Kellemes érzések árasztanak el, és meghittséget tapasztalhatunk. Lágy energiájának köszönhetően magasabb tudatállapotokat élhetünk meg.

Ha készen állsz egy csodálatos belső utazásra, akkor csak annyi a teendőd, hogy fogalmazd meg szándékodat és jelentkezz a következő Szent Elixír szertartásra. A Kapcsolat menüpont alatt e-mailben jelentkezhetsz.


Legyél te is része ennek a csodának!

278 views

Recent Posts

See All
image_6483441_edited.jpg

Hello! De jó, hogy idecseppentél!

Csatlakozz hozzánk, és legyél te is jelen a következő Szent Elixír Ceremónián!

Engedd meg ennek a csodálatos, szent növénynek, hogy megnyissa a szíved, és hogy támogasson mély belső folyamataidban.

bottom of page