top of page
Search
  • Writer's pictureValéria Tari

A Szent Elixír jótékony hatásai

Updated: Nov 1, 2021

A Holisztikus medicina




Széles körben ismertté vált, hogy az őslakos indiánok nemzedékei már kipróbálták az összes gyógynövényt, és sikeresen alkalmazták őket.

A perui gyógynövények korlátozott mennyiségben vannak jelen az európai piacokon, ám a Szent Elixír közvetlenül és eredeti formában hozza ide Amazonia csodáit és gyógynövényeit.


Mit nyújt még?



  • Teljes táplálékforrás a Természet szándéka szerint: flavonoidok, fehérje, polifenolok, nyomelemek, szénhidrát, ásványi anyagok, vitaminok, rostok stb.

  • Szuperélelmiszer, amely különféle fitotápanyagokat tartalmaz, például ként, magnéziumot és feniletilamint

  • Fellendíti az energiát

  • Fokozza az összpontosítást és a koncentrációt

  • Energetizálja a szivet

  • Segíti a kreativitást

  • Energetikai gyógyító

  • Hozzáférést enged a megértéshez



Miért Holisztikus?



Belső folyamatiakban különleges mélységet élhetünk meg, erős vizuális hatást válthat ki, és egy sámáni utazásban lehet részünk. Támogatja a lelki felemelkedést, mélyebb megértésben feloldhatja az energetikai blokkokat. Szeretetteljesebbnek érezhetjük magunkat, és kreativitásunk is szárnyra kaphat.

Egyes hagyományok úgy vélik, hogy minden növénynek van szelleme. Nem is olyan régen, az emberek még összhangban éltek a természettel. A növényeket intelligens élőlényként, és gyógyítóként látták a saját fényükben. A mai táplálék kiegészítők is gyógynövények, vagy azokból nyert formula, ami azt a célt szolgálják, hogy kapcsolatba lépjünk az elérhető ősbölcsességgel.

Ha részt veszel egy Szent Elixír Ceremónián, szinte lehetetlen, hogy ne tapasztald meg a bölcs szellemet. Mindenki számára másképp jelenik meg, de általában játékos, szelíd, és segít összekapcsolni a saját mélyen gyökerező bölcsességeddel.


Organikus


Amellett, hogy Szent Elixírt minimálisan kell feldolgozni, fontos, hogy organikus is legyen. A szertartás fontos része, hogy tiszta növényeket használjunk a testünk és szívünk gyógyulása érdekében. A növényvédő szerek, szintetikus műtrágyák, a génmódosítás nem teszik ezt lehetővé, és az ilyen módon termesztett egyéb gyógynövények potenciálisan káros lehet számunkra, ezért a hagyományos gyógynövény alkalmatlan a ceremónia használatához.


Ha te is szeretnél részt venni egy Szent elixír szertartáson, akkor jelentkezz a Kapcsolat menüpont alatt található e-mail címen.

32 views

Recent Posts

See All
image_6483441_edited.jpg

Hello! De jó, hogy idecseppentél!

Csatlakozz hozzánk, és legyél te is jelen a következő Szent Elixír Ceremónián!

Engedd meg ennek a csodálatos, szent növénynek, hogy megnyissa a szíved, és hogy támogasson mély belső folyamataidban.

bottom of page